Τρόποι Παραγγελίας – Πληρωμής

Όλες οι τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος αναφέρονται σε αγορές μετρητοίς. Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι άμεσα διαθέσιμες, ενώ ο tzakas.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματος του να αναπροσαρμόζει τις τιμές. Οι τιμές των προϊόντων αναγράφονται με Φ.Π.Α. Σε περίπτωση που επιλέξετε προεξόφληση (τραπεζική κατάθεση ή πιστωτική ή χρεωστική) η εξόφληση πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο σε 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία έγκρισης και επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, διαφορετικά αυτή θα ακυρώνεται. Ο χρόνος αποστολής του προϊόντος μετράει από τη στιγμή της ολοκλήρωσης της πληρωμής.

Για τη διευκόλυνσή σας υπάρχουν οι ακόλουθοι εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής:

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον κωδικό προϊόντος. Μετά τη συναλλαγή σας, παρακαλούμε να αποστέλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης σε εμάς με email, φαξ ή να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΙΒΑΝ: GR32 0172 1940 0051 9405 8255 171

Λογαριασμός: 5194058255171

Δικαιούχος: XRYSOYLAS EVANGELOS

Πιστωτική Κάρτα.

​Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express. (Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της κάθε τράπεζας (gateways) και χρησιμοποιούν πρωτόκολλα κρυπτογράφησης. Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.)

Αντικαταβολή μετρητοίς από δικό μας μεταφορικό μέσο ή Courier.

Το τελικό ποσό της παραγγελίας σας μαζί με τα έξοδα αποστολής καταβάλλονται στον αντιπρόσωπο της εταιρείας μας την στιγμή της παραλαβής. Η αποστολή με αντικαταβολή Courier είναι διαθέσιμη μόνο για προίόντα με μικρό όγκο. Λόγω του ότι ορισμένες φορες ο παραλήπτης ξεχνά να παραλάβει την παραγγελία του, με αποτέλεσμα τα προϊόντα να αποστέλλονται και να επιστρέφονται, στην περίπτωση αντικαταβολής θα πρέπει να καταθέσετε μία προκαταβολή 15 ευρώ.

Με επίσκεψη στην φυσική μας έδρα, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης μαζί μας.