Πληροφορίες Αποστολής

Ο otzakas.gr εξυπηρετεί πελάτες σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο.

Όλες οι αποστολές παραγγελιών γίνονται σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και της Κύπρου είτε μέσω Courier είτε μέσω μεταφορικής εταιρείας κατευθείαν στην διεύθυνση που επιθυμείτε, από τις κεντρικές μας αποθήκες στο Καπανδρίτι Αττικής. Για χώρες εκτός Ελλάδας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε να σας ενημερώσουμε για το κόστος αποστολής. Για αποστολές σε Κύπρο και εξωτερικό δεν ισχύει η αντικαταβολή.

Αποστολή με μεταφορική εταιρεία.

Για τα προϊόντα που η συσκευασία τους ξεπερνά τις διαστάσεις 20x20x10cm. η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία. Με μεταφορική εταιρεία δεν υπάρχει η δυνατότητα της αντικαταβολής. Η παράδοση των εμπορευμάτων από τις μεταφορικές ή με δικό μας μέσω είναι “παράδοση επί πεζοδρομίου” – δηλαδή όχι σε όροφο ή σκαλοπάτια. Για οποιοδήποτε άλλο χώρο, κατόπιν συμφωνίας. Εάν θέλετε μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από τις αποθήκες της εκάστοτε μεταφορικής εταιρείας στην πόλη σας. Εντός Αττικής η παράδοση των προϊόντων είναι 15 ευρώ και γίνεται εντός 3 εργάσιμων ημερών από την πληρωμή και επιβεβαίωση της παραγγελίας. Για πελάτες υπόλοιπης Ελλάδας 30 ευρώ παράδοση σε πρακτορεία Αθηνών για όλα τα προϊόντα, σε 3 εργάσιμες ημέρες από την πληρωμή και επιβεβαίωση της παραγγελίας. Η μεταφορά γίνεται με ευθύνη και για λογαριασμό του τελικού παραλήπτη. Τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον τελικό παραλήπτη και καταβάλλονται από τον ίδιο κατά την παραλαβή, εκτός από την περίπτωση ειδικής συμφωνίας. Ο otzakas.gr δεν υποχρεούται σε έκδοση παραστατικού για το κόστος αποστολής και επιφυλάσσεται των δικαιωμάτων του. Η μεταφορά γίνεται με ευθύνη και για λογαριασμό του τελικού παραλήπτη. Η επιλογή της μεταφορικής εταιρείας γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλίζεται η ασφαλής μεταφορά των προϊόντων στις καλύτερες τιμές και με την καλύτερη εξυπηρέτηση. Κατά την παραλαβή του προϊόντος ελέγξτε το προσεκτικά παρουσία της μεταφορικής εταιρείας. Σε περίπτωση ζημιάς υπεύθυνη για την αποζημίωση είναι η μεταφορική εταιρεία η οποία το παρέλαβε σε άριστη κατάσταση και οφείλει να το παραδώσει σε εξίσου καλή.

Παραλαβή από το κατάστημα μας ή τις κεντρικές μας αποθήκες.

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από τη φυσική μας έδρα κατά τις ώρες λειτουργίας, καθώς επίσης από τις κεντρικές μας αποθήκες κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.

Χρόνος αποστολής.

Ο χρόνος αποστολής είναι 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα πληρωμής και επιβεβαίωσης της παραγγελίας. Η παράδοση των προϊόντων μέσω της μεταφορικής εταιρείας μπορεί να γίνει σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας και 2 έως 4 εργάσιμες για τις υπόλοιπες απομακρυσμένες περιοχές και την Κύπρο. Η παράδοση πιθανόν να χρειαστεί μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε ελάχιστες περιοχές (μέγιστος χρόνος παράδοσης 5 ημερών) που χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα δυσπρόσιτες από την courier μεταφορική ή να χρειαστεί να πάει ο ίδιος ο πελάτης στο πλησιέστερο κατάστημα της εταιρείας. Σάββατο δεν γίνονται παραδόσεις από τις εταιρείες μεταφορών. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζι μας,  για να σας ενημερώνουμε για τα στοιχεία επικοινωνίας των γραφείων μεταφορών και courier της περιοχής σας. Έτσι μπορείτε να ελέγχετε κάθε στιγμή την πορεία της αποστολής σας.

Ασφάλεια Αποστολής.

Οι συσκευασίες και τα υλικά συσκευασίας που χρησιμοποιούνται από τα εργοστάσια κατασκευής είναι τέτοια, ώστε να παρέχουν την καλύτερη δυνατή προστασία και ασφάλεια του προϊόντος. Εσείς παραλαμβάνετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας, ακριβώς στην ίδια εργοστασιακή και άριστη κατάσταση στην οποία αυτά βρίσκονταν στην αποθήκη μας. Τα προϊόντα μεταφέρονται με ευθύνη και για λογαριασμό του τελικού αγοραστή.

Ανωτέρα βία.

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός των προκαθορισμένων χρόνων, θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ή μέσω email.